DAN

In de DAN Basic Life Support (BLS) opleiding  traint men niet alleen in het reanimeren van een slachtoffer met een circulatiestilstand, maar kan de deelnemer ook voorkomen dat iemand in die toestand geraakt. Uitwendige bloedingen, verstikking en shock kunnen tot ernstige hart- en ademhalingsproblemen leiden. De DAN BLS cursus bereidt je voor op het correct reageren als er zich een ongeval voordoet.

Wat leert u?

Volgens de DAN duik- en ongevallenstatistieken worden meer dan 10 procent van alle fatale duikongevallen worden direct veroorzaakt door een hartkwaal. Deze opleiding leert duikers en andere geïnteresseerden om zorg te verlenen bij een plotselinge hartstilstand waaronder de inzet van een automatische externe defibrillator (AED). Onze instructeurs zijn gecertificeerd namens de DAN Europe.

Bij deze cursus worden de richtlijnen van de DAN gehandhaafd, waarbij na zes uur een officieel DAN Europe certificaat wordt uitgereikt.

Vergoeding namens Zorgverzekeraar

Wist u dat veel Zorgverzekeraars EHBO cursussen en reanimatie-opleidingen een warm hart toedragen en deze cursussen en/of opleidingen (deels) vergoeden?

Bij de prijs inbegrepen is:

  • Reanimatie diploma en DAN-pas

Certificering

Certificering namens de DAN Europe.

KOLK VEILIGHEID TRAINING & ADVIES