Bij KOLK Veiligheid

"Zijn wij toegewijd aan het bevorderen van veiligheid en het verstrekken van hoogwaardige opleidingen om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal voorbereid is op noodsituaties..."

Met een sterke focus

"Op bedrijfshulpverlening bieden wij een breed scala aan opleidingen en deskundig advies om te voldoen aan de vereisten van de Arbowet en de unieke behoeften van uw organisatie..."

Onze Kernwaarden:

  • Veiligheid voorop: Wij geloven dat een veilige werkomgeving essentieel is voor het welzijn van uw medewerkers en het succes van uw organisatie.

  • Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren professionals die u voorzien van hoogwaardig advies en training op het gebied van bedrijfshulpverlening.

  • Maatwerk: Elke organisatie is uniek. Onze opleidingen en adviezen worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw specifieke eisen en bedrijfsstructuur.

Ons Aanbod:

  • Opleidingen: Ontdek onze uitgebreide opleidingsprogramma's die zijn ontworpen om uw personeel op te leiden tot competente bedrijfshulpverleners.

  • Advies: Profiteer van onze expertise op het gebied van veiligheid en laat ons u begeleiden bij het implementeren van effectieve bedrijfshulpverleningsmaatregelen.

  • Partners: Samenwerken is de sleutel tot succes. Ontmoet onze partners in binnen- en buitenland en ontdek hoe we gezamenlijk bijdragen aan een veiligere werkomgeving.

Wie zijn wij?

Bij KOLK Veiligheid streven we naar het verhogen van veiligheidsnormen en het verstrekken van hoogwaardige opleidingen om organisaties veerkrachtiger te maken in noodsituaties. Onze missie is het bieden van deskundig advies en uitgebreide trainingen, gericht op het voldoen aan de eisen van de Arbowet en het aanpakken van de specifieke behoeften van uw organisatie.

Wim-Frank Kolk

Hennie Stellink