Nederlandse Reanimatie Raad

Deze BLS-AED opleiding betreft het leren reanimeren en bedienen van een automatische externe defibrillator (AED). Steeds vaker zijn AED’s op openbare plaatsen te vinden, in winkelcentra, op stations, bij sportverenigingen, op scholen en in woonwijken. Onze instructeurs zijn gecertificeerd namens de Europese- en de Nederlandse Reanimatie Raad (ERC + NRR).

Wat leert u?

Tijdens een reanimatietraining leren we u volgens de NRR/ERC richtlijnen effectief omstanders om hulp te vragen, het beoordelen van het bewustzijn en de ademhaling van een slachtoffer en het alarmeren van hulpdiensten. Uiteraard wordt er veel aandacht gespendeerd aan de daadwerkelijke reanimatie, dus het toedienen van borstcompressies (de hartmassage) aan een slachtoffer en het beademen van een slachtoffer. Ook leert u een automatische externe defibrillator (AED) te bedienen. Ten slotte leert u een slachtoffer in de stabiele zijligging te leggen en de vitale tekenen van leven te bewaken. Dit wordt in verschillende situaties geoefend, dus zowel als u alleen bent als met meerdere personen.

Bij deze cursus worden de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gehandhaafd, waarbij na vier uur een officieel NRR certificaat wordt uitgereikt.

Vergoeding namens Zorgverzekeraar

Wist u dat veel Zorgverzekeraars EHBO cursussen en reanimatie-opleidingen een warm hart toedragen en deze cursussen en/of opleidingen (deels) vergoeden?

Bij de prijs inbegrepen is:

  • Reanimatie diploma

Certificering

Certificering namens de Nederlandse Reanimatie Raad.

KOLK VEILIGHEID TRAINING & ADVIES